Webcam fra Fulufjellet

Fulufjellet Alpinsenter

Back

Bakkene

Fulufjellarn

Vår signaturbakke, flomlys i hele den 1200 meter lange nedfarten. Vanskelighetsgraden på Fulufjellarn er rød. Nederst i Fulufjellarn finnes det rails og hopp.


Børine

Barnebakken i Fulufjellet, flomlys i hele bakken som er 300 meter lang. Vanskelighetsgraden på Børine er grønn. Det er også plassert figurer rundt om i denne bakken. Børine er den mest brukte bakken for skiskoletimer.


Jan Kampi

Rød løype rett sør for heisen. 1250 meter lang.


Vrang Ola

Rød løype sør for heisen. 1300 meter lang.


Syndal

Den bakken som ligger lengst sør. Løypa går gjennom en naturlig canyon som kan by på utfordringer selv for den vante skikjører. Syndal har som vår eneste løype vanskelighetsgrad sort. Her er det 1350 spennende meter med skikjøring for de viderekomne.


Lias

Nord for heisen finner vi Lias. Den har vanskelighetsgrad blå og er 1250 meter lang.


Rensjø

Den bakken som ligger lengst nord av de normale skikjøringsbakkene. Vanskelighetsgraden er grønn og bakken er 1300 meter lang.


Gira

Gira er vår kjelkebakke. Bakken er kun tillatt for kjelkekjøring. Gira er en av Norges lengste kjelkebakker med sine 1600 meter. Det er verdt å prøve en kjelketur i Gira. Se mer om dette under kjelkekjøring.


Måsastien

For de som skal til og fra hytteområdet så er Måsastien løsningen. Måsastien er en skliløype som går inntil hyttefeltet og ender til slutt nede ved alpinsenteret.

Del på
sosiale medier